GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Bouwlamp

Bouwlamp

Een bouwlamp geeft een sterk en helder licht op uw bouwproject of uw privéterrein. Ideaal om na zonsondergang en in de nachtelijke uren aan het werk te gaan of als extra beveiligingsmaatregel op een bouwterrein of uw vakantiewoning in die bosrijke en donkere omgeving. Bouwlampen zijn er dan ook voor ieder gebruik en voor elke situatie. ...

Bouwlamp

Een bouwlamp geeft een sterk en helder licht op uw bouwproject of uw privéterrein. Ideaal om na zonsondergang en in de nachtelijke uren aan het werk te gaan of als extra beveiligingsmaatregel op een bouwterrein of uw vakantiewoning in die bosrijke en donkere omgeving. Bouwlampen zijn er dan ook voor ieder gebruik en voor elke situatie. Bij Elektrotec kun je erg eenvoudig en voordelig een bouwlamp online kopen.

Bouwlamp halogeen

We hebben diverse bouwlampen in het assortiment. Zo kunt u gaan voor een bouwlamp halogeen. Dit is een klassieke uitvoering met halogeen verlichting en een directe aansluiting op het elektriciteitsnet met een kabel. Daarnaast hebben we ook draadloze bouwlampen die op een oplaadbare accu werken. Perfect voor op plaatsen waar geen directe stroomaansluiting voorhanden is. Ook zijn ze makkelijk te verplaatsen, zodat u altijd goed licht heeft op de plek waar u dat wilt.

Bouwlamp kopen

Bouwlamp met LED verlichting

In opkomst is de bouwlamp met LED verlichting. Deze vorm van verlichting bespaart tot 90% aan energie ten opzichte van traditionele halogeenverlichting, maar geeft desondanks een prettig en helder licht om bij te werken of uw pand te beveiligen. De bouwlampen hebben grote voordelen waaronder de lange levensduur ten opzichte van de normale uitvoeringen. Bekijk ons ruime aanbod zoals de Led Fenon Prof Line klasse en profiteer ook van deze vele voordelen.

500 tot 1000 watt bouwlamp

Elektrotec heeft bouwlampen met halogeen verlichting van 500 en 1000 watt. Daarbij hebben we een unieke halogeen bouwlamp van 400W. Dit is een speciale uitvoering dat energiebesparend is en dus langer meegaat. Ideaal voor als u niet een 1000W lichtsterkte nodig heeft. Daarbij denkt u ook nog eens om het milieu! Toch blijft de 500 en met name de 1000 watt bouwlamp, de favoriet. Deze lampen geven behoorlijk wat meer verlichting zodat uw werkplek geweldig verlicht is. Denkt u bij onze 500 tot 1000 watt bouwlampen onder meer aan onderstaande:

Statief bouwlamp

Ook voor een bouwlamp statief bent u bij ons aan het juiste adres. De onderstaande prijzen worden namelijk gebaseerd op lampen zonder statief! Bekijk op onze website alle modellen en de diverse uitvoeringen van de statieven en maak uw keuze. Mocht u advies nodig hebben? Geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u de juiste aankoop doet.

Meer

Bouwlamp Er zijn 19 producten

Subcategorieën

per pagina
Toont 1 - 12 van de 19 items