GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Stekkers

Stekkers kopen?

Wilt u een stekker kopen die meer dan 230 volt kan dragen? Dan hebben wij de ideale krachtstekkers voor u van 400 volt voor op de werkplaats bijvoorbeeld, of bent u gewoon opzoek naar een huis tuin en keuken stekker? Wij hebben het voor u, wij zijn er voor alle echte bouwers, hobbyklussers en voor de huiselijke producten waar ste...

Stekkers kopen?

Wilt u een stekker kopen die meer dan 230 volt kan dragen? Dan hebben wij de ideale krachtstekkers voor u van 400 volt voor op de werkplaats bijvoorbeeld, of bent u gewoon opzoek naar een huis tuin en keuken stekker? Wij hebben het voor u, wij zijn er voor alle echte bouwers, hobbyklussers en voor de huiselijke producten waar stekkers voor nodig zijn!

 

400 v krachtstekker

 

Bent u een professionele bouwer of heeft u een bouwbedrijf dat ook op grote bouwplaatsen werkt? Dan heeft u ook machines die veel stroom nemen, dus heeft u ook veel stroom nodig. Wij hebben voor u de 400 volt krachtstekkers! Deze stekkers worden veel gebruikt op werkplaatsen en kunnen grote, zware machines van stroom voorzien. Dus wilt u niet last krijgen van stroomstoringen tijdens uw werk? Kies dan voor onze krachtstekkers zodat u zorgeloos aan het werk kan gaan. Klik hier voor ons gehele aanbod in krachtstekkers.

 

230 v stekkers

 

De 230 volt stekkers zijn eigenlijk de stekkers voor de normale huis tuin en keuken dingetjes zoals de koelkast, vriezer of de magnetron. Maar natuurlijk moet u er omdenken of de stekker wel in uw stopcontact past, sommigen passen in meerdere stopcontacten en bij andere stekkers komt het weer heel nauwkeurig. Wij hebben voor u allerlei soorten stekkers en stekkerdozen of afdekkappen voor al uw stekkers. Neem snel even een kijkje bij onze producten en wie weet kunnen wij u verblijden met onze producten!

Meer

Stekkers Er zijn geen producten in deze categorie.