GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Transformatorkasten

Transformatorkasten kopen bij Elektrotec.nl

Bij werkzaamheden in kleine ruimtes zoals kelders, ketels, enzovoort, is het een verplichting om verlichting op een veilige spanning lager dan 50 volt te gebruiken in verband met de kleine ruimtes. Is uw transformatorkast stuk, is uw oude aan vervanging toe of heeft u nog niet één aangeschaft? Dan hebb...

Transformatorkasten kopen bij Elektrotec.nl

Bij werkzaamheden in kleine ruimtes zoals kelders, ketels, enzovoort, is het een verplichting om verlichting op een veilige spanning lager dan 50 volt te gebruiken in verband met de kleine ruimtes. Is uw transformatorkast stuk, is uw oude aan vervanging toe of heeft u nog niet één aangeschaft? Dan hebben wij een groot aanbod om transformatorkasten te kopen, dus neem snel een kijkje hier beneden!

De verschillende transformatorkasten

Er zijn natuurlijk ook verschillenden transformatorkasten te krijgen bij elektrotec.nl, zo is er voor iedereen wat te krijgen en kunnen wij aan veel eisen voldoen. Zo hebben wij onder andere de veiligheidstrafo’s, die er voor zorgen dat de netspanning wordt omgezet in een voor de mens ongevaarlijk lage wisselspanning van maximaal 50 volt, zodat de mens gewoon met een gerust gevoel aan het werk kan gaan.

Wij hebben verschillende transformatorkasten in ons assortiment te koop;

Meer

Transformatorkasten Er zijn geen producten in deze categorie.