GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Verdeelkasten industrie

Verdeelkasten voor industrie kopen?

Werkt u veel op industriële gebieden of werkplaatsen of gaat u over met uw bedrijf naar industriële gebieden om daar te werken? Dan heeft u ook een verdeelkast nodig om uw elektriciteit veilig te willen gebruiken. Wij hebben voor u in goede prijs/kwaliteit verhouding mooie verdeelkasten voor uw industriële wer...

Verdeelkasten voor industrie kopen?

Werkt u veel op industriële gebieden of werkplaatsen of gaat u over met uw bedrijf naar industriële gebieden om daar te werken? Dan heeft u ook een verdeelkast nodig om uw elektriciteit veilig te willen gebruiken. Wij hebben voor u in goede prijs/kwaliteit verhouding mooie verdeelkasten voor uw industriële werkplek!

Welke verdeelkasten hebben wij?

Wij hebben imst en hallein verdeelkasten. De imst verdeelkast is een voordelige kunststof verdeelkast, die draagbaar is en erg handzaam. Deze verdeelkast kan tegen een stootje door de slagvast behuizing van hoogwaardig polyamide. De verdeelkast heeft rvs-sluitschroeven en is dubbel geïsoleerd. 

Deze verdeelkast heeft;

7 uitgangen;

1x CEE-uitgang

6x Schuko uitgang 

Heeft u vragen bericht of contact ons gerust en kijk snel even verder hieronder voor de verdere producten en wie weet zit er iets moois tussen!

Meer

Verdeelkasten industrie Er zijn geen producten in deze categorie.