GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Kabelproducten

Kabelproducten kopen?

Bent u opzoek naar een verlengkabel voor een weekendje Ardennen op de camping waar zich misschien maar één stopcontact bevindt, wij leven wel in de wereld van de nieuwste technologieën dus een stopcontact om onze elektronische apparaten op te laden kan niet ontbreken als je op pad gaat of een goede aansluitkabel voor uw tv?...

Kabelproducten kopen?

Bent u opzoek naar een verlengkabel voor een weekendje Ardennen op de camping waar zich misschien maar één stopcontact bevindt, wij leven wel in de wereld van de nieuwste technologieën dus een stopcontact om onze elektronische apparaten op te laden kan niet ontbreken als je op pad gaat of een goede aansluitkabel voor uw tv? Wij hebben alle kabelproducten in huis die u zoekt! 

Wat voor kabelproducten hebben wij?

Wij hebben vele soorten kabelproducten in ons assortiment zitten, waardoor wij aan elke klant de juiste kabelproducten kunnen verkopen en voor iedereen wat in huis hebben. Wij hebben onder andere de kabelhaspels van 250 volt waardoor jij met 4 producten tegelijk kan gaan werken en niet hoeft te struikelen over alle stekkerdraden die over de vloer liggen verspreid, deze kabelhaspels zijn ook goed te gebruiken als er geen stopcontact in de buurt is, want ze zijn uit te rollen van 25 meter tot 50 meter.

Wat hebben wij onder andere in ons assortiment?

Meer

Kabelproducten Er zijn geen producten in deze categorie.