GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 50,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Menu

Meest verkocht

Verlengkabel

Verlengkabel kopen?

Een handige toevoeging aan uw huishouden of bedrijfsuitrusting? Kom dan een verlengkabel kopen bij Elektrotec. Soms wilt u ergens aan de slag waarbij een aansluiting op het stroomnet vereist is. Dan zult u altijd zien dat er geen wandcontactdoos of vaste aansluiting beschikbaar is. Voor het overbruggen van de afstand biedt ee...

Verlengkabel kopen?

Een handige toevoeging aan uw huishouden of bedrijfsuitrusting? Kom dan een verlengkabel kopen bij Elektrotec. Soms wilt u ergens aan de slag waarbij een aansluiting op het stroomnet vereist is. Dan zult u altijd zien dat er geen wandcontactdoos of vaste aansluiting beschikbaar is. Voor het overbruggen van de afstand biedt een verlengkabel dan de oplossing. In ons assortiment vindt u diverse soorten verlengkabels voor binnen en buiten, zoals een verlengkabel Schuko en diverse CEE kabels. Naast alle soorten verlengkabels hebben wij ook alle aanverwante producten.                                                          

Verlengsnoer 25 meter

Bij het kopen van een verlengkabel of verlengsnoer, ook bij een verlengsnoer van 25 meter, dient u rekening te houden met het aantal meter dat u wilt overbruggen. We hebben kabels vanaf enkele meters, maar ook voor een verlengsnoer 25 meter bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bestaan er verschillen in het soort en aantal aansluitingen en zijn sommige kabels uitgevoerd met een contactdoos, en sommigen weer niet.

Een verlengsnoer van 25 meter komt altijd van pas. Denkt u hierbij onder meer aan:

  • • Thuisgebruik;
  • • Op de camping;
  • • In de bouw of een andere professionele sector.

We hebben altijd een – letterlijk - passende verlengkabel voor u op voorraad.

Verlengkabel kopen

Verlengkabel voor buiten

Ook voor een verlengkabel buiten zit u bij ons goed, voor vele klusjes is het handig om een verlengkabel buiten te kunnen gebruiken. Deze kabels hebben net weer andere eigenschappen dan de gewone kabel. Vraag uzelf dus goed af welke kabel u voor welke klus nodig heeft. Bekijk ons ruime aanbod met o.a. de verlengkabel 400v CEE 32 A en bestel direct in onze webshop.

Meerdere soorten verlengkabels en toebehoren

Er zijn ontzettend veel verschillende kabels en toebehoren. Als u ons assortiment bekijkt ziet u dat we al vijftien verschillende categorieën hebben. U hoeft dus niet naar de Karwei, Praxis of Gamma om te slagen voor de juiste producten. Een greep uit de meeste verkochte aanverwante producten:

  • Krachtstroomkabels;
  • • Kabels voor evenementen;
  • • Kabelhaspels;
  • • Kabelbrug;
  • • PowerCON Kabels. 

Doordat wij ons assortiment volledig hebben afgestemd op de gebruikers ziet u dat wij voor elke klus een oplossing hebben. Of u nu op zoek bent naar alle materialen voor een evenement of de bouwplaats. Bij ons gaat u zeker slagen.

Maximale wattage

Elke kabel of snoer heeft weer zijn eigen eigenschappen. Naast de lengte is het heel erg belangrijk om te weten welke elektrische apparatuur u aan gaat sluiten op het verlengsnoer. Dit is belangrijk om te bepalen hoeveel vermogen er nodig is. Bij een verlengsnoer 25 meter heeft u bijvoorbeeld meer wattage nodig. Dit vermogen wordt weergeven in het aantal volt dat een kabel maximaal aan kan. Kan de kabel nat worden? Let dan op of de verlengsnoer beschikt over IP44. Als dit het geval is dan is hij waterdicht. 

Ondersteuning voor het kopen van uw verlengkabel

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en hierdoor kunnen we heel goed met u meedenken. We snappen dat het altijd zoeken is naar de juiste oplossing voor uw klus. U kunt gewoon contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen u uitdagingen bespreken. Wij zorgen dan voor de producten die u nodig heeft. Omdat wij meer dan 10.000 producten hebben, verdeeld over vijftien webshops, hebben wij voor elke klus de beste producten. 

Meer

Verlengkabel Er zijn geen producten in deze categorie.